2012 yılının 5 top tweeti;

Başkan Obama yeniden seçilmesi hakkında yorum yaptı;

 “Four more years”

Başkan Obama yeniden seçilmesini Twitter aracılığı ile duyurdu. Saatler içinde, 200’ü aşkın ülkede şu ana kadar en çok retweet edilen tweet oldu.

barack-obama-tweet
Justin Bieber Fan’ına güle güle dedi;

“RIP Avalanna. i love you”

Nadir bir beyin kanseri ile savaşan 6 yaşındaki fanı ile hastalığı boyunca yakından ilgilendi. Eylül ayında vefat eden fanı için attığı tweet pekçok Bieber hayranı tarafından cevaplandı.
justin-bieber-tweet

 

Packer TJ Lang hüsranını dile getirdi;

“Fuck it NFL.. Fine me and use the money to pay the regular refs.”

Eylül Ayında Seattle Seahawks, Green Bay Packers ile kafa kafaya gelmişti.

tjlang-tweet

 

Team GB atletlerini tebrik etti;

“29 gold, 17 silver, 19 bronze – We finished 3rd in medal table after most successful Olympics for 104 years#OurGreatestTeam RT your support”

1948’den sonra ilk kez  Yaz Olimpiyatları Londraya döndü. İngiliz atletler muhteşem bir performans gösterdiler  ve  ev sahibi takım olmalarının da avantajı ile beklenenden çok madalya getirdiler.  Fanları, desteklerini  göstermek için  her durumda #OurGreatestTeam kullandı.

teamgb-tweet
Anime Fanları düğünü tebrik ettiler;

“…I would like to announce here: I, Koichi Yamadera, have married Ms. Rie Tanaka … I am really happy to have met such a great partner and have our lives come together. We made up our minds to respect each other, help each other and build a home full of smiles…”

Aktör Kouichi Yamadera, Aktris Rie Tanaka ile evlenme kararını bir tweet ile duyurdu. Japonya’da bu sene en çok retweet edilen tweet oldu.
yamachanoha-tweet

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz